Ψηφιακά Άλμπουμ

Σχεδιασμένα με περισσή φροντίδα…

Ως φωτογράφος γάμου, η Μαρία Σταλίκα αφιερώνει πολύ χρόνο στο σχεδιασμό ψηφιακών άλμπουμ γάμου, με στόχο να είναι ποιοτικά και ξεχωριστά! Με αίσθημα τιμής, αλλά και ευθύνης προς τα ζευγάρια που την εμπιστεύονται για την ημέρα του γάμου τους, δημιουργεί άλμπουμ υψηλής αισθητικής και κορυφαίας ποιότητας, που αποτυπώνουν το χρονικό του γάμου σας και… ξεχειλίζουν από τα πιο τρυφερά και δυνατά συναισθήματα!

Τα ψηφιακά άλμπουμ γάμου αποτελούνται από όσα σαλόνια επιθυμείτε και δημιουργούνται στις διαστάσεις της προτίμησής σας. Εσείς επιλέγετε και το εξώφυλλό τους, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία τύπου εξωφύλλων που σας προτείνουμε. Στο χώρο του φωτογραφείου μας, στο Αγρίνιο, αποφασίζουμε μαζί πώς θα είναι το άλμπουμ στις σελίδες του οποίου θα ξεδιπλώνεται η πιο όμορφη ιστορία, το… δικό σας παραμύθι!

Τα σαλόνια του ψηφιακού άλμπουμ σχεδιάζονται εξ ολοκλήρου από την αρχή και όχι χρησιμοποιώντας έτοιμες μακέτες. Έτσι, σχεδιάζονται με βάση το θέμα και τα χρώματα του γάμου σας και ανταποκρίνονται, απόλυτα, στο προσωπικό σας ύφος. Αν δεν θέλετε να επιλέξετε εσείς τις φωτογραφίες που θα γεμίσουν το άλμπουμ και τη σειρά παρουσίασής τους, μπορείτε να το αφήσετε και αυτό σε εμάς. Δεσμευόμαστε για την ιδανική παρουσίαση της όλης ιστορίας του γάμου σας, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο ψηφιακό άλμπουμ, που θα επαναφέρει στη μνήμη σας εκείνη την ημέρα με τον πιο… ξεχωριστό και ζωντανό τρόπο!

Ας δημιουργήσουμε… το δικό σας ψηφιακό άλμπουμ!

Επιλέξτε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες, αυτές που σας γεμίζουν με τα ίδια συναισθήματα που βιώσατε εκείνη την ξεχωριστή μέρα του γάμου σας ή της βάπτισης του μικρού σας! Στην επιλογή των φωτογραφιών μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε, ώστε το άλμπουμ σας να στηθεί με… την πιο επιτυχημένη σκηνοθεσία!

Επιλέξτε το εξώφυλλο του ψηφιακού σας άλμπουμ, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία τύπου εξωφύλλων που θα σας προτείνουμε. Δερμάτινο ή υφασμάτινο, συμπαγές ή soft, το εξώφυλλό σας θα είναι προσωποποιημένο, καθώς θα προϊδεάζει την αρχή της φωτογραφικής απεικόνισης… της δικής σας, προσωπικής & μοναδικής ημέρας!

Το ψηφιακό σας άλμπουμ κατασκευάζεται για να διαρκέσει μια ολόκληρη ζωή. Είναι ένα σημαντικό ενθύμιο ζωής, γι’ αυτό κατασκευάζεται από υλικά ανώτερης ποιότητας. Στο φωτογραφείο της Μαρίας Σταλίκα, στο Αγρίνιο, είμαστε υπερήφανοι για την κορυφαία ποιότητα των άλμπουμ μας, ενώ παρέχουμε εγγύηση για οποιαδήποτε κατασκευαστική τους αμέλεια.

Η φωτογράφος Μαρία Σταλίκα, είτε δημιουργεί ψηφιακά άλμπουμ γάμου, είτε ψηφιακά άλμπουμ βάπτισης, έχει τον ίδιο στόχο. Τα άλμπουμ να διακρίνονται για την ποιότητα και τη διαχρονικότητά τους, εκτός από την υψηλή αισθητική τους.

Το άλμπουμ αποτελεί ένα ενθύμιο μεγάλης συναισθηματικής αξίας που μένει αναλλοίωτο στο χρόνο, διαφυλάσσοντας στις σελίδες του τις πιο πολύτιμες αναμνήσεις σας. Γι’ αυτό πρέπει να κατασκευάζεται με ακρίβεια, επιδεξιότητα και ταλέντο, από τα πιο ποιοτικά υλικά.

Στην ουσία, η κατασκευή ενός ιδανικού ψηφιακού άλμπουμ είναι μια ιδιαίτερη τέχνη! Μια τέχνη που η φωτογράφος Μαρία Σταλίκα κατέχει, εφαρμόζοντας όλα τα μυστικά για τα πιο ξεχωριστά και διαχρονικά ψηφιακά άλμπουμ, γάμου και βάπτισης. Με γνώμονα τη χρήση υλικών κορυφαίας ποιότητας, συνδυάζει αρμονικά τα διαθέσιμα υλικά, ισορροπώντας μεταξύ υψηλής αισθητικής και δεξιοτεχνίας.