Φωτογραφίσεις γάμου & βάπτισης

Αιχμαλωτίζοντας φωτογραφικά… τη χαρά & τη συγκίνηση!

Φωτογραφίσεις γάμου

portfolio

Φωτογραφίσεις βάπτισης

portfolio

Φωτογραφίσεις εκδήλωσης

portfolio

Η φωτογράφος Μαρία Σταλίκα, στο Αγρίνιο, διακρίνεται για το ταλέντο και τη δεξιοτεχνία της. Με ιδιαίτερο πάθος και αγάπη για τη φωτογραφία, μπορεί να καλύψει τη φωτογράφιση των προσωπικών και ξεχωριστών σας στιγμών… με μοναδικό ύφος! Νιώθοντας τιμή για την επιλογή σας και την εμπιστοσύνη που της δείχνετε, δεσμεύεται να καλύψει τις προσδοκίες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πάντα, στο πλαίσιο μιας καλλιτεχνικής φωτογράφισης.

Το μυστήριο του γάμου και της βάπτισης είναι πολύ σημαντικά, ενώ τα συναισθήματα που τα συνοδεύουν είναι πολύ ιδιαίτερα. Η φωτογράφος Μαρία Σταλίκα αποτυπώνει φωτογραφικά κάθε λεπτομέρεια και τη γενικότερη περιρρέουσα ατμόσφαιρα ενός γάμου ή μιας βάπτισης. Η ευτυχία, η συγκίνηση, η γλυκιά αμηχανία των νεονύμφων, η χαρά των συγγενών και των φίλων, η εκπληκτική φυσιογνωμία του νεοφώτιστου μικρού σας, το γλυκό άγχος της νονάς και του νονού… Όλα αιχμαλωτίζονται φωτογραφικά, με ξεχωριστό τρόπο!

Κάθε φωτογραφία… μια ανάμνηση των πιο όμορφων στιγμών σας! Η φωτογραφία είναι ένας συναρπαστικός κόσμος, γεμάτος αλήθεια, γεμάτος από την αλήθεια της δικής σας ζωής… Η φωτογράφος Μαρία Σταλίκα καλείται να καταγράψει αυτή την αλήθεια, στοχεύοντας, πάντα, στα πιο ζωντανά και δυνατά φωτογραφικά κλικ…

Φωτογραφίσεις Γάμου

Την ημέρα του γάμου σας, πρέπει όλα να είναι τέλεια!

Αυτή η τελειότητα θα αποτυπωθεί και στο φωτογραφικό φακό, με καλλιτεχνικό τρόπο. Σας παρέχουμε φωτογραφίες γάμου μοναδικές, συναισθηματικές, διαχρονικές. Φωτογραφίες που θα σας εμπνέουν για μία ζωή και θα σας ταξιδεύουν σε εκείνη την ξεχωριστή μέρα.

Σας απαθανατίζουμε με φυσικό, αλλά και ξεχωριστό τρόπο και αναδεικνύουμε την αγάπη, τη χαρά, τη συγκίνηση, το πάθος και όλα τα δικά σας συναισθήματα! Με άρτια φωτογραφική τεχνική και αυθεντικότητα…

Φωτογραφίσεις Βάπτισης

Έφτασε η ώρα να βαπτίσετε το μωρό σας και θέλετε την καλύτερη φωτογράφιση του μυστηρίου; Αναλαμβάνουμε να σας την παράσχουμε, νιώθοντας τιμή για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, καθώς το μυστήριο της βάπτισης είναι μοναδικό γεγονός. Ο φωτογραφικός φακός μας θα αιχμαλωτίσει το γιορτινό οικογενειακό κλίμα, τη χαρά, τη συγκίνησή και… τις πιο απίθανες και αυθόρμητες πόζες του μωρού σας!

Αυτή την ξεχωριστή ημέρα, θα παίξουμε και θα γελάσουμε μαζί με το μικρό σας άγγελο, αποτυπώνοντας τη φατσούλα του με τον καλύτερο τρόπο!